Ledig tjänst: Arbetsledare

Här är chansen för den som vill växa in i rollen som Produktionsledare. Gillar du att leda arbete med båtar så är detta drömjobbet!

Du rapporterar till VD och handleder och fördelar arbetet med renovering och reparation av fritidsbåtar. Ditt jobb blir att hålla ihop projekten så att kunderna får det de vill ha, kollegorna får förutsättningarna att göra ett fantastiskt jobb varje gång och hålla ihop alltihop så det flyter som det ska.

Vindö Marin – Ett modernt fullservicevarv

På Vindö Marin har vi byggt, förvarat och förbättrat båtar i mer än 40 år. Vi är ett båtvarv med traditioner, kvalitet i allt och personal med ett genuint båtkunnande. Vindö Marin har en hög kapacitet för stora båtar, med en egen hamn där det finns 12000 kvm båthall, mastförvaringssystem och fullutrustade verkstäder för träarbeten, rekonditionering, riggarbeten, mekanik, motorarbeten, elektronik och lackering.

På Vindö Marin erbjuder vi personliga lösningar för båtägaren och skräddarsyr underhållsprogram och förbättringsarbeten.

Du blir en av ca 25 medarbetar som alla är professionella yrkesmän/-kvinnor. På Vindö Marin arbetar vi tillsammans som ett team där allas insatser värderas lika högt.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du behöver grundläggande utbildning inom något av våra arbetsområden men framför allt behöver du praktisk erfarenhet från arbetsledning och varv i fritidssektorn.

Personliga egenskaper

Vi sätter stort värde på självständighet, noggrannhet och en vilja att ständigt lära dig mer och bli bättre. Vi är ett gott gäng i en härlig marin miljö och det är viktigt att du känner att du kan trivas här bland de bohuslänska klipporna och vikarna.

Ansök nu:

Tjänsten är heltid med placering på Vindön. Information om arbetsuppgifter ges av vår VD Rolf Carlgren Tel 0304-39450 rolf@vindomarin.se och Henrik Qvist Tel 0304-34942 henrik@vindomarin.se.

Ansökning med CV skickas senast 15/6 2022 till rolf@vindomarin.se.