Ledig tjänst: Båttekniker

Gillar du ett snyggt resultat och snygga båtar? Vi söker en Båttekniker med inriktning på rekonditionering och ytbehandlingar av skrov och däck.

Du kommer jobba med ytbehandling, bottenmålning, propellrar, polering, med mera. Detta är ett jobb för en tusenkonstnär men ytbehandlingen är grundsysslan.

Vindö Marin – Ett modernt fullservicevarv

På Vindö Marin har vi byggt, förvarat och förbättrat båtar i mer än 40 år. Vi är ett båtvarv med traditioner, kvalitet i allt och personal med ett genuint båtkunnande. Vindö Marin har en hög kapacitet för stora båtar, med en egen hamn där det finns 12000 kvm båthall, mastförvaringssystem och fullutrustade verkstäder för träarbeten, rekonditionering, riggarbeten, mekanik, motorarbeten, elektronik och lackering.

På Vindö Marin erbjuder vi personliga lösningar för båtägaren och skräddarsyr underhållsprogram och förbättringsarbeten.

Du blir en av ca 25 medarbetar som alla är professionella yrkesmän/-kvinnor. På Vindö Marin arbetar vi tillsammans som ett team där allas insatser värderas lika högt.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi vill att du har grundutbildning från båtbyggargymnasie eller motsvarande och erfarenhet från varv i fritidssektorn.

Personliga egenskaper

Vi sätter stort värde på självständighet, noggrannhet och en vilja att ständigt lära dig mer och bli bättre. Vi är ett gott gäng i en härlig marin miljö och det är viktigt att du känner att du kan trivas här bland de bohuslänska klipporna och vikarna.

Ansök nu

Tjänsten är heltid med placering på Vindön. Information om arbetsuppgifter ges av vår VD Rolf Carlgren Tel 0304-39450 rolf@vindomarin.se och Henrik Qvist Tel 0304-34942 henrik@vindomarin.se.

Ansökning med CV skickas senast 1/9 2022 till rolf@vindomarin.se.