Skip to main content

Ledig tjänst: Båtlackerare

Vet du vad som krävs för att få till en riktigt bra båtlackering? Är du beredda att göra vad som krävs? Vill du bli bäst, på riktigt? Då kan du vara vår nya båtlackerare!

Du kommer främst att jobba med underarbete, handstrykning och sprutlackering av träytor på båtar, men i vårt gäng gillar vi kollegor som är beredda att rycka in där det behövs. 

Vindö Marin – Ett modernt fullservicevarv

På Vindö Marin har vi byggt, förvarat och förbättrat båtar i mer än 40 år. Vi är ett båtvarv med traditioner, kvalitet i allt och personal med ett genuint båtkunnande. Vindö Marin har en hög kapacitet för stora båtar, med en egen hamn där det finns 12000 kvm båthall, mastförvaringssystem och fullutrustade verkstäder för träarbeten, rekonditionering, riggarbeten, mekanik, motorarbeten, elektronik och lackering.

På Vindö Marin erbjuder vi personliga lösningar för båtägaren och skräddarsyr underhållsprogram och förbättringsarbeten.

Du blir en av ca 25 medarbetare som alla är professionella yrkesmän/-kvinnor. På Vindö Marin arbetar vi tillsammans som ett team där allas insatser värderas lika högt.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi vill att du har tidigare erfarenhet från lackering av trä inom den marina sektorn.

Personliga egenskaper

Vi sätter stort värde på självständighet, noggrannhet och en vilja att ständigt lära dig mer och bli bättre. Vi är ett gott gäng i en härlig marin miljö och det är viktigt att du känner att du kan trivas här bland de bohuslänska klipporna och vikarna.

Ansök nu

Tjänsten är heltid med placering på Vindön.

Information om arbetsuppgifter ges av vår VD Rolf Carlgren Tel 0304-39450 rolf@vindomarin.se och Henrik Qvist Tel 0304-34942 henrik@vindomarin.se.

Ansökning med CV skickas senast 31 januari 2023 till rolf@vindomarin.se.