Skip to main content

Ledig tjänst: Riggare

Är du taggad av att jobba med segelriggar och att hantera härliga båtar som passerar genom vår hamn i samband med upptagning, sjösättning eller service?

Vi har en modern hall för vinterförvaring av våra kunders riggar och du kommer att jobba med montering av riggar inklusive service, reparation och teknikinstallationer i master på ibland riktigt stora segelbåtar med allt vad det för med sig av utmaningar.

Vindö Marin – Ett modernt fullservicevarv

På Vindö Marin har vi byggt, förvarat och förbättrat båtar i mer än 40 år. Vi är ett båtvarv med traditioner, kvalitet i allt och personal med ett genuint båtkunnande. Vindö Marin har en hög kapacitet för stora båtar, med en egen hamn där det finns 12000 kvm båthall, mastförvaringssystem och fullutrustade verkstäder för träarbeten, rekonditionering, riggarbeten, mekanik, motorarbeten, elektronik och lackering.

På Vindö Marin erbjuder vi personliga lösningar för båtägaren och skräddarsyr underhållsprogram och förbättringsarbeten.

Du blir en av ca 25 medarbetar som alla är professionella yrkesmän/-kvinnor. På Vindö Marin arbetar vi tillsammans som ett team där allas insatser värderas lika högt.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi uppskattar om du har tidigare erfarenhet av den Marina sektorn.

Personliga egenskaper

Vi sätter stort värde på självständighet, noggrannhet och en vilja att ständigt lära dig mer och bli bättre. Vi är ett gott gäng i en härlig marin miljö och det är viktigt att du känner att du kan trivas här bland de bohuslänska klipporna och vikarna.

Ansök nu:

Tjänsten är heltid med placering på Vindön. Information om arbetsuppgifter ges av vår VD Rolf Carlgren Tel 0304-39450 rolf@vindomarin.se och Henrik Qvist Tel 0304-34942 henrik@vindomarin.se.

Ansökning med CV skickas senast 1 mars 2024 till rolf@vindomarin.se.

Läs om Vindö Marin på www.vindomarin.se.